Om Vester Hornum Smede & VVS

Vester Hornum Smede & VVS ApS er en virksomhed med mere end 60 år og 3 generationers erfaring i Vvs-branchen, Firmaet blev grundlagt af Ejnar Jensen i 1956 hvor det hed Vester hornum Smede, VVS og maskinforretning, Hvor de lavede alt lige fra vvs til landbrugsmaskiner og hestesko.

I 1995 overtager Ejnars mellemste søn Svend Anker Jensen virksomheden og der bliver der lidt mere fokus på vvs og smede opgaver og Svend ændrer navnet til Vester Hornum smede og VVS-forretning.

I 2018 overtager Svends 2 sønner Peter B. Jensen og Claus B. Bengtsson virksomheden og 3 generation er nu i gang, og firmanavnet for en mindre til rettelse endnu engang og bliver til V.Hornum smede & VVS ApS.
Det skal siges at Svend er stadig at træffe i firmaet, han er på lønningslisten, så det er muligt for de faste kunder at få en glidende overgang da de er nogle der har været med fra starten.

For os er kvalitet i arbejdet og god dialog med kunderne kerneværdier. Det efterlader tilfredse kunder, og det sikrer, at vores løsninger holder i mange år. Vi lægger vægt på en professionel rådgivning og omhyggelig planlægning med vægt på kundens ønsker og behov. Vi udfører alle former for opgaver inden for VVS-faget i Nordjylland. Vi er beliggende i Farsø nær Aars.

Ring og få et uforpligtende tilbud.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 98 66 30 68 eller send os en email på kontor@vhvvs.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Vester Hornum smede- og VVS forretning